Onze werkzaamheden & werkwijze

De wereldmarkt is onderhevig aan sterk veranderende omstandigheden op het gebied van prijzen van grondstoffen en diensten. Door het dagelijks volgen van marktontwikkelingen en het signaleren van trends kan Indusource, aan de hand van het door de klant beschikbaar gestelde inkoopportfolio, zo goed mogelijk inspelen op de volatiele prijzen.

Onze inkopers maken het verschil door kennis van het inkoopproces te combineren met de actuele informatie van de markt en de klant, waarbij Indusource op een professionele wijze onderhandelt met leveranciers op het gebied van strategische inkoopactiviteiten.

De afspraken worden gemaakt op basis van de individuele wens van de klant waarbij gebruik wordt gemaakt van het grote volume wat Indusource namens haar klanten in de markt vertegenwoordigd.

Voor de diensten wordt gebruik gemaakt van mantelovereenkomsten die de klanten direct een voordeel bieden ten opzichte van individuele overeenkomsten. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfskleding, energie en uitzendkrachten.