Welkom bij Indusource. Uw Inkooppartner!

Indusource B.V. is het inkoopplatform voor de maakindustrie en maakt onderdeel uit van de Triple i Sourcing Group. De Triple i Sourcing Group is een onafhankelijke inkooporganisatie welke actief is in de maak- en foodindustrie.

Het bedrijf is opgericht in 2005 en inmiddels gegroeid naar een onderneming met een 25-tal medewerkers die vol enthousiasme meewerken aan de groei van de organisatie en het verschil te maken voor de klanten.

In diverse accountteams werken inkoopprofessionals samen om de afgesproken inkoopportefeuille voor hun klanten zo goed mogelijk te sourcen en contractueel te beheren.

VISIE & MISSIE

Visie

Inkooporganisatie TiSG positioneert zich als inkoopspecialist op het gebied van product-gerelateerde en niet-productgerelateerde inkoop. De klant staat centraal in de visie van de groep om voor een lange termijn, met een sterk collectief, op een professionele en transparante wijze scherp in te kopen tegen de laagst mogelijke integrale kosten. De samenwerking heeft als doel om het rendement van de individuele klant te verbeteren zowel direct in contractposities als proces.

Als groep zoeken en selecteren we hiervoor vakbekwame en betrouwbare leveranciers waarmee op het juiste moment de beste prijs/kwaliteitsverhouding kan worden vastgelegd.

Missie

In de bedrijfskolom ligt er een zware druk in het midden van de kolom. Productiebedrijven in de Maakindustrie ervaren veel commerciele druk van zowel boven als onder uit de kolom. Enerzijds veroorzaakt door o.a. sterk volatiele markten en anderzijds vanuit de retailers, o.a. veroorzaakt door concentratie in de markt.

 

De missie van Indusource is “Relevant” te zijn voor de klant met “Impact” in de bedrijfskolom. Hierbij gaat het om het creëren van een sterk onafhankelijk inkoopplatform, waarbij Indusource de inkoopverhoudingen in de bedrijfskolom van de betreffende sector weer in evenwicht brengt. Als verlengstuk van onze klanten opereren wij op de inkoopmarkt waarbij het bijeenbrengen van volume en de juiste professionele kennis zorgen voor een optimaal inkoopresultaat voor de klant. Indusource werkt naar de hoogste professionele en ethische werkwijzen en streeft ernaar om, naast de grootste, vooral ook de beste inkooporganisatie in de industrie te zijn.