Samenwerken

Introductie

Relevant zijn voor onze klant en Impact hebben in het midden van de bedrijfskolom, dat is waar het bij ons in de kern allemaal om draait. In theorie een simpel en duidelijk vertrekpunt. Echter is de praktijk behoorlijk complex. De 24-uurs economie, volatiliteit van markten, grilligheid van de consument, soms geringe verdienmodellen en wisseling van key-posities van mensen zorgen ervoor dat je elke dag scherp en alert moet zijn. Samen met onze klanten en de leverancier zorgen wij als Indusource ervoor dat repeterende processen in de keten steeds meer gedigitaliseerd worden en laten we big data voor ons werken. Alles met het doel zoveel mogelijk de juiste koopmomenten te vinden en de euro’s van onze klanten maximaal te laten renderen. Alles bij elkaar opgeteld zijn we al lekker onderweg met een sterk team van specialisten, krachtige groep klanten en coöperatieve leveranciers. Echter zonder schaalvergroting in nieuwe expertise en vernieuwende partners komen wij tot stilstand. Ik nodig u dan ook graag uit voor een goed gesprek onder het motto: Alleen ga je snel maar samen komen we verder!

Wietse Nieuwenhuis
Founder Triple i Sourcing Group

Waarom Indusource als partner?

Een partnerschap met ons betekent voor u de toegang tot ons netwerk van experts/dedicated inkopers en leveranciers, optimalisatie van inkoopprocessen.

Vanuit ons kantoor in Sneek werken we met specialistische inkopers voor klanten door het hele land. Naast de dagelijkse ondersteuning en het zorgen voor de beste koopmomenten bieden we een breed pakket aan aanvullende diensten die voor verschillende disciplines in de supply chain en financiële kolom een voordeel kunnen opleveren.

Dat optimaliseren kan zijn op het gebied van contractmanagement, maar ook voor bijvoorbeeld energiemanagement.

Het fundament van onze samenwerking is geënt op ondernemerschap. Waarbij de baten (direct en indirect) van de samenwerking hoger dienen te liggen dan de lasten.

Expertises

Contractmanagement10
10
Strategische inkoop10
10
Proces optimalisatie10
10
Inkoop 4.010
10

5 redenen om met ons samen te werken

1

Wij nemen het volledige contractmanagement voor u uit handen. Inclusief de meest optimale inkoopmomenten.

2

Wij zijn deskundig, creatief en hebben een 100% hands on mentaliteit

3

Wij verbeteren uw inkoopprocessen en verlagen uw inkoopkosten.

4

Wij zijn al bezig met inkoop 4.0 en denken al na over inkoop 5.0!

5

Onze inkopers zijn specialisten op elk van hun inkoopgroepen. Voor elke categorie een specialist!
Wat onze klanten over ons/onze dienstverlening zeggen: